Den spanska modellen är Man Utd-stjärnans mest seriösa kärleksintresse sedan han gjorde slut med sin långvariga partner Irina Shayk.

Cristiano Ronaldo må leva större delen av sitt liv i allmänhetens ögon, men han har förblivit relativt hemlighetsfull när det gäller sina personliga relationer sedan han blev känd som fotbollsstjärna.

Manchester United-anfallaren dejtade den ryska modellen Irina Shayk i nästan fem år fram till januari 2015, då deras uppbrott beskrevs som ”som ett dödsfall” i familjen av hans syster Elma.

Ronaldo kopplades samman med ett antal kvinnor efter det, men det blev för några år sedan uppenbart att den spanska modellen Georgina Rodriguez officiellt är Portugals kaptens partner. De är numera mycket tillsammans, men om du undrar vem Rodriguez är så är det här vad vi vet om Ronaldos kärleksintresse.

Vem är Georgina Rodriguez?

Georgina Rodriguez är partner till Manchester Uniteds och Portugals stjärna Cristiano Ronaldo. Hon är modell och dansare, men är också något av en ”influencer” på internet, med en formidabel följarskara på sociala medier, med över 30 miljoner följare på Instagram.

Hon kommer ursprungligen från den nordöstra spanska staden Jaca. Den har en befolkning på drygt 13 000 invånare och ligger nära den franska gränsen, cirka 450 km från Madrid.

Hon sägs ha arbetat som servitris i sin hemstad innan hon flyttade in hos en familj i Bristol, England, som au pair.

Hur träffade Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo?

georgina rodriguez och Cristiano Ronaldo och deras son

Enligt den spanska fotbollstidningen AS träffade Rodriguez Ronaldo i en Gucci-butik i Madrid, där hon arbetade som butiksbiträde.

”Hans längd, hans kropp och hans skönhet fångade min uppmärksamhet. Jag darrade inför honom, men en gnista tändes”, säger hon.

”Jag är mycket blyg och kanske rörde detta mig mer inför en person som med en enda blick hade rört mig djupt. Sedan efteråt gjorde det sätt på vilket Cristiano behandlar mig, bryr sig om mig och älskar mig resten.”

Förhållandet utvecklades stadigt därifrån och de började bli fotograferade av paparazzi tillsammans offentligt i slutet av 2016. Mest minnesvärt är att Ronaldo fångades i peruk och solglasögon i ett försök att förklä sig under en resa till Disneyland Paris senare samma år.

Rodriguez har sedan dess varit med på matcher med Real Madrid, Juventus, Portugal och Manchester United. Naturligtvis har hon också varit en del av familjen vid FIFA-utmärkelserna och deltagit i ceremonierna tillsammans med Ronaldos mamma, systrar och son.

Det fanns inget riktigt tillkännagivande av förhållandet i bilder som publicerades på Ronaldos och Rodriguez Instagramkonton, men det blev tydligt att de hade blivit ett par.

Hur ser framtiden ut för Georgina & Ronaldo?

Det här förhållandet är helt klart det mest seriösa som Ronaldo har haft sedan han gjorde slut med Irina 2015, något som underströks djupt 2017 när Georgina födde en liten flicka – hennes första med Ronaldo och Portugalstjärnans fjärde barn. År 2021 meddelade paret sedan att de väntade tvillingar.

Georgina verkar också komma bra överens med sonen Cristiano Jr, som Ronaldo har full vårdnad om och tar hand om tillsammans med sin mamma Dolores. Identiteten på Cristiano Jr:s biologiska mamma har hållits hemlig sedan han föddes i USA 2010.

Georgina är faktiskt mycket engagerad i Ronaldos alla barn och fotograferas regelbundet med dem alla i till synes ömma stunder.

De två har båda gjort klart att de är kära, och Georgina har till och med bokstaverat det på Instagram. Hon var till och med där när Ronaldos yacht inspekterades av skatteagenter på Balearerna, och följde Ronaldo från Madrid till Italien efter att anfallaren skrivit på för Juventus, och vidare till England när han återvände till Manchester United.

Med fler barn på väg är äktenskapet kanske inte alltför långt borta.

Går Georgina Rodriguez på Ronaldos matcher?

Georgina Rodriguez har setts på flera matcher med Cristiano Ronaldo, oftast sitter hon bredvid och pratar med Cristiano Jr i ledarboxarna.

Hon var på planen för att fira Ronaldos första Serie A-seger med Juventus 2019.

”Grattis, min älskade, för att du återigen är en Mästare. Vi älskar dig”, skrev hon på sin Instagram.

Modellen har också varit där för att stötta sin make vid hans prisceremonier, som till exempel FIFA Best Awards.

Under VM 2018 sågs Georgina på Portugals matcher och hejade på Ronaldo från läktaren.

I deras sista gruppmatch mot Iran lade hon upp ett foto på sig själv i en Ronaldo nr 7-tröja med bildtexten: ”Kom igen Cristiano. Vi älskar dig”.

Hon var också närvarande vid Euro 2020 och följde Ronaldos matcher tillsammans med familjen vid den paneuropeiska turneringen.

Vad är ”I Am Georgina” på Netflix?

”I Am Georgina” är en dokumentärfilm i sex delar på Netflix som berättar om ett antal månader i Georgina Rodriguez liv och ger en inblick bakom kulisserna i hennes liv som Cristiano Ronaldos partner.

Den släpptes 2022 och visar uppriktiga ögonblick från Georginas dagliga liv som mamma och partner, samt hennes arbetsliv som innefattar modellering och dans, samt affärsintressen.

”Många känner till mitt namn”, säger hon i teaserklippet. ”Men få vet vem jag är.”

Du kan se trailern för dokumentären i videon ovan.