Födelsedag5 Juli, 1985
FödelseortRedding, Kalifornien, USA
NationalitetAmerikansk
BostadsortTacoma, Washington, USA
PartnerSue Bird
UtbildningUniversity of Portland, Oregon
Instagram@mrapinoe
Längd1,68 m
Vikt60 kg
TatueringarMegan har tatueringar på både handleder och armar.
RökningNej
SyskonHon har en tvillingsyster som heter Rachael. Megan har också fyra andra syskon inklusive en äldre bror som heter Brian.
FöräldrarMegans mamma heter Denise. Hennes pappa heter Jim
ReligionAteism
HårfärgFärgat lila
ÖgonfärgBrun
Nettoförmöghenhet(ungefär) 3 miljoner dollar

Vem är Megan Rapinoe?

Megan Rapinoe är en yttermittfältare som även kan spela på mittfältet och är en rutinerad veteran inom fotbollen. Hon spelar för OL Reign i National Women’s Soccer League. Megan började spela fotboll vid tre års ålder efter att ha blivit inspirerad av sin bror. Hon tränades av sin far och representerade laget Elk Grove Pride som ungdom. Efter att ha avslutat sin gymnasieutbildning fortsatte Megan att spela för Portland Pilots. Hon valdes av Chicago Red Stars som det andra totala valet i 2011 års WPS-draft. Sedan dess har Megan Rapinoe spelat för Philadelphia Independence, MagicJack, Sydney FC, Seattle Sounders Women, Olympique Lyonnais och OL Reign. Ms Rapinoe har stannat kvar i det Tacoma-baserade laget sedan 2013.

Megan Rapinoe flickvän

Megan Rapinoe kom ut som homosexuell 2012. Hon visste dock att hon gillade tjejer när hon gick på college. Megan var i ett femårigt förhållande med Sara Walsh sedan 2009. Därefter dejtade hon Sera Cahoone och var till och med förlovad med musikern under en tid. Tyvärr gick det inte som förväntat. Paret gjorde slut och Megan inledde ett förhållande med Suzanne Bird i slutet av 2016.

Vem är Megan Rapinoe för närvarande tillsammans med?

Megan Rapinoe har varit i ett förhållande med Sue i nästan fem år nu. Paret förlovade sig i oktober 2020. De planerar att snart gifta sig med varandra.

Familj: Föräldrar och syskon

Megan Rapinoe föddes den 5 juli 1985 i Redding i Kalifornien som dotter till Denise och Jim. Hon har en tvillingsyster som heter Rachael och även fyra andra syskon. Megan hade även två styvsyskon från sin mammas sida. Brian, hennes äldre bror, var den som inspirerade henne till att börja spela fotboll. Brians liv förstördes av drogmissbruk och Megan har talat om det vid flera tillfällen. Den här yttermittfältaren njöt av att spela fotboll och fick sin tvillingsyster Rachael att också satsa på fotbollen. Rachael blev också proffs, men fick inte njuta av riktigt samma framgång som Megan har uppnått.

Megan Rapinoe Lön och nettoförmögenhet

Megan har varit sponsrad av Nike under hela sin karriär. Kvinnan har figurerat i flera annonser för sportjätten. Megan Rapinoe har även ett sponsoravtal med Samsung. Hon har fått stöd av VISA, Hulu, LUNA Bar, BodyArmor, P&G, Subway och Victoria’s Secret. Hon råkar vara en av de mest populära fotbollsspelarna i sitt land.

Hur mycket tjänar Megan Rapinoe?

Tack vare Megans bedrifter på planen har hon haft en ganska lukrativ karriär. Megan Rapinoe tjänar uppskattningsvis 447 000 dollar per år på sitt klubbkontrakt. Det motsvarar 37 250 dollar i månaden för denna yttermittfältare. Utöver allt detta tar Megans inkomster från sina sponsorer hennes inkomster till över 1 miljon dollar per år. Tack vare att hon har byggt ett varumärke runt sig själv är denna fotbollsspelares nettoförmögenhet cirka 3 miljoner dollar ungefär.

Intressanta fakta om Megan Rapinoe

  • Megan Rapinoe har spelat för USWNT sedan 2006. Hon har även representerat sitt land på U20-nivå.
  • Visste du att den här kvinnan är en VM-vinnare? Hon har vunnit det två gånger hittills.
  • Fru Rapinoe har också vunnit OS-guld för sitt land 2012.
  • Megan Rapinoe är enormt populär på sociala medier och använder sin räckvidd för att främja de ändamål som hon tror på.
  • Som en kvinna som steg till toppen från botten är Megan Rapinoes historia en intressant läsning. Vi hoppas få se vad mer hon har i beredskap för oss.