Födelsedag7 augusti, 2000
FödelseortNorth Walsham, England
NationalitetEngelska
BostadsortManchester, England
PartnerOkänd
UtbildningNorth Walsham High School
Instagram@lauren_hemp
Längd1,63 m
Vikt54 kg
TatueringarHon har de olympiska ringarna på handleden.
RökningNej
SyskonEn syster som heter Amy.
FöräldrarKevin och Julie Hemp är hennes föräldrar.
ReligionKristendom
HårfärgBlond
ÖgonfärgGrön
Nettoförmögenhet(ungefär) 100 000 dollar
Profilbilden ovan är licensierad av Creative Commons enligt följande: This file is licensed under the Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Vem är Lauren Hemp?

Lauren Hemp är en anfallare som spelar för Manchester City i Women’s Super League. Ms Hemp skrev på för den Manchesterbaserade klubben den 31 maj 2018. Anfallarens karriär som professionell fotbollsspelare började när hon debuterade för Bristol City i september 2016. Hon stannade kvar i den Bristolbaserade klubben till slutet av säsongen 2017-18. Under sina två säsonger med dem spelade Lauren 24 matcher och gjorde nio mål för Vixens. Den engelska landslagsmannen har gått från klarhet till klarhet medan hon spelat för Man City. Som en spirande ung spelare har Lauren hittat den perfekta klubben att vara en del av och ser ut att stanna där länge.

Lauren Hemp Pojkvän eller flickvän

Lauren Hemp har varit en blyg och reserverad tjej som inte har öppnat upp så mycket om sitt privatliv. Lauren är den typen av tjej som tar sig tid att lära känna någon. Lauren väljer att förbli introvert tills hon är trygg med den nya personen i hennes liv. Men när denna kvinna väl kommer ut ur sitt skal kan Lauren Hemp vara en riktig bråkstake. Hon tycker om bra skämt, precis som de flesta britter, och är inte rädd för att gå tå mot tå med dig. Detta kan vara en av anledningarna till att hon inte har varit i ett fast förhållande tidigare.

Vem är Lauren Hemp för närvarande tillsammans med?

Ms Hemp personlighet kan vara ganska avskräckande för många killar där ute, tack vare hennes kärlek till skämt. Det borde dock inte avskräcka henne från att skaffa sig en pojkvän. Hon träffar för närvarande ingen och hoppas kunna träffa någon som inte är rädd för hennes egenartade natur.

Familj: Familj: Föräldrar och syskon

Lauren May Hemp föddes av föräldrarna Julie och Kevin Hemp den 7 augusti 2000 i North Walsham, England. Hon har en lillasyster som heter Amy och gick i Millfield Primary School. Som ett ivrig fotbollsfantast började hon spela sporten när hon var liten. När Kevin och Julie upptäckte att deras dotter utmärkte sig i sporten uppmuntrade de henne att göra det bättre. Tack vare deras stöd gick Lauren med i North Walsham Youth FC och började utveckla sina färdigheter. När hon bara var åtta år gammal gick Lauren Hemp och hennes syster Amy med i Norwich Citys akademi. Lauren stannade hos dem fram till 2015, varefter Ms Hemp blev proffs.

Lauren Hemp Lön och nettoförmögenhet

Ms Hemp flyttade till Manchester City av alla de rätta skälen. Lauren räknade med att hon skulle utvecklas bäst som spelare där, och det har hon haft rätt i. Den unga anfallaren har en intressant profil och sponsras av Nike. Det rapporteras att hon tjänar omkring 60 000 dollar per år på sitt avtal med det amerikanska företaget. Det är inte mindre än 5 000 dollar i månaden. Våra uppskattningar tyder på att Ms Hemp’s nettovärde kan vara ungefär 100 000 dollar ungefär.

Hur mycket tjänar Lauren Hemp?

Det är mycket snack i fotbollsvärlden om att folk flyttar till Man City för de stora pengarna de erbjuder. Även om det är sant att de belönar sina spelare rejält, måste det noteras att endast de förtjänta spelarna får bra erbjudanden. Lauren Hemp är en sådan spelare, och vår forskning visar att hon kan tjäna cirka 20 000 dollar i månaden eller cirka 240 000 dollar per år på sitt kontrakt.

Intressanta fakta om Lauren Hemp

  • Visste du att Lauren Hemp har representerat både England och Storbritannien internationellt?
  • Hon har även spelat för England på U17-, U19-, U20- och U21-nivå.
  • UEFA utsåg Lauren till en av de 10 mest lovande unga spelarna i Europa i januari 2020.
  • Lauren Hemp gjorde sin OS-debut vid de olympiska spelen i Tokyo 2020.
  • Hon har också vunnit många individuella utmärkelser under sin spännande karriär hittills.