Födelsedag 29 Juli 1989
FödelseortKristianstad, Sverige
NationalitetSvensk
BorOkänt
PartnerSingel
UtbildningOkänd
Instagram@asllani9
Längd1.66 m
Vikt62 kg
TatueringarAnkel (dubbelhövdad örn), höger biceps (Stay Strong)
RökningOkänt (troligen inte)
SyskonArment Asllani och okänt
FöräldrarOkänt
ReligionKristen
HårfärgBrun
ÖgonfärgBrun
Nettoförmögenhet1-5m dollar

Vem är Kosovare Asllani?

Kosovare Asllani är en svensk professionell fotbollsspelare i klubben Real Madrid. Hon började spela fotboll 2004 och hennes första klubb var Vimmerby IF. Asllani gick till Linköpings FC 2007 och flyttade till Chicago Red Stars 2010. Hon återvände dock till Linköpings FC ett år senare. År 2012 spelade hon kort med Kristianstads DFF innan hon gick till Paris Saint-Germain. Hon spelade för Manchester City, Linköpings FC, CD Tacón, Real Madrid och spelar nu i AC Milan i den Italienska ligan.

Kosovare Asllani Partner

Många fans har undrat över Kosovare Asllanis relationsstatus i flera år. Hon är en vacker kvinna som är oerhört populär bland fotbollsfans. Asllani har dock ingen romantisk partner i sitt liv. Hon lever och njuter av sitt singelliv i fulla drag. Dessutom är det osannolikt för fansen att förstå hennes relationsstatus. Det beror på att Asllani är privat när det gäller hennes dejtingliv och personliga frågor.

Vem är Kosovare Asllani för närvarande tillsammans med?

Kosovare Asllani är en ensamstående kvinna. Hon har ingen romantisk partner i sitt liv och hon har aldrig talat om några före detta pojkvänner. Det är svårt att få reda på detaljerna om hennes kärleksliv eftersom hon är hemlighetsfull när det gäller sitt privatliv. Hon är högljudd på sociala medier om sin karriär, men hennes dejting- och familjeliv håller sig utanför rampljuset. För allt vi vet kan Asllani vara i ett hemligt förhållande. Fansen får vänta på att hon ska avslöja och bekräfta detaljerna om sin relationsstatus. Vill man veta mer om Kosovare Asllani’s partner kan man läsa denna artikel.

Familj: Föräldrar och syskon: Familj: Föräldrar och syskon

Kosovare är dotter till kosovanska invandrare i Sverige. Hon är stolt över sitt arv och pratar gärna om det. Hon började spela fotboll i tidig ålder och blev snabbt förtjust i det. Trots att hennes föräldrar flyttade till Sverige glömde de aldrig sin kosovanska kultur. Under uppväxten introducerade hennes föräldrar Kosovare till Kosovaremusik och Kosovarkultur. I hemmet interagerade de med henne på albanska. Hennes arv finns i själva förnamnet. Kosovare har också en tatuering av en svart dubbelhuvad örn på sin fotled, som representerar hennes albanska bakgrund. Även om hennes officiella nationalitet är svensk anser Kosovare att hon också är albansk medborgare.

Kosovare har en bror som heter Arment Asllani och ytterligare ett namnlöst syskon. Alla hennes syskon är födda och uppvuxna utanför Sverige. Det verkar som om Kosovare är den yngsta av alla sina syskon. Som barn spelade Kosovare också ishockey. Både ishockey och fotboll fascinerade henne, men hon valde fotboll som karriär.

Kosovare har en utåtriktad personlighet och hon är inte rädd för att tala ut om vilka frågor som helst. Hon har tidigare höjt sin röst för att avslöja vissa problem i fotbollsvärlden. Kosovare känner sig som en förebild för det albanska folket. Hennes föräldrar har berättat för henne att flera unga människor ser upp till henne eftersom hon är en av de få kosovare som finns i den vanliga fotbollen. Asllani, Lotta Schelin och Hedvig Lindahl har besökt transitläger för flyktingar i Sverige. Hon mår bra av att ha besökt dem eftersom hon gav dem något annat i deras begränsade miljö.

Kosovare vill göra skillnad genom sin fotbollskarriär. Under hennes tidiga dagar jämförde folk henne med Zlatan Ibrahimovic, en annan spelare med ursprung på Balkan. De är båda frispråkiga om sin kultur och strävar efter att vara goda förebilder för unga människor.

Kosovare Asllani Lön och nettoförmögenhet

Kosovare Asllanis uppskattade nettovärde är 500 000 dollar, tack vare hennes höga status i fotbollsvärlden. Hon har tjänat mycket pengar genom att spela fotboll från en ung ålder. Kosovare är också ansiktet för många varumärken eftersom hon har skrivit på flera sponsoravtal. Några företag är stora namn som Coca-Cola, Nike, Kia Motors Sweden och Visa Sverige. Hennes lön är 30 000 dollar enligt denna källa.

Hur mycket tjänar Kosovare Asllani?

Kosovare Asllani tjänar 30 000 dollar på sin fotbollskarriär, men hennes inkomster från sina sponsoravtal är okända. Kosovare gillar inte att prata om sin inkomst med media. Man kan förvänta sig att hon är en rik person eftersom hon har en framgångsrik karriär bakom sig. Kosovare Asllani äger ett vackert hus och flera lyxiga bilar tack vare sin framgångsrika fotbollskarriär.