Födelsedag2 juli 1989
FödelseortSan Dimas, Kalifornien, USA
NationalitetAmerikansk
BostadsortOrlando, Florida, USA
PojkvänServando Carrasco
UtbildningUniversity of California, Berkeley
Instagram@alexmorgan13
Längd1,70 m
Vikt62 kg
TatueringarAlex Morgan har inga tatueringar
RökningNej
SyskonAlex har två systrar som heter Jeni och Jeri
FöräldrarPamela och Michael Morgan är hennes föräldrar
ReligionKristendom
HårfärgBrun
ÖgonfärgBlå
Nettoförmögenhet(ungefär) 5 miljoner dollar

Vem är Alex Morgan?

Kaptenen för USA:s damlandslag i fotboll, Alex Morgan, började sin karriär som ungdomsspelare i AYSO. Hon var en mångsidig idrottare som bestämde sig för att fokusera på fotboll när hon var fjorton år genom att gå med i Cypress Elite. Alex fick till och med spela för Olympic Development Programs lag innan hon slutade gymnasiet. Denna anfallare fortsatte sedan att representera California Golden Bears medan hon gick på college. Hon valdes av Western New York Flash som det första totala valet i 2011 års WPS-draft och gjorde sin klubbdebut för dem mot Atlanta Beat den 1 maj 2011. Morgan har sedan dess spelat för Seattle Sounders Women, Portland Thorns FC, Orlando Pride, Olympique Lyonnais och Tottenham Hotspur FC Women. För närvarande spelar hon för Orlando Pride i Florida.

Alex Morgan make och partner

Servando Carrasco och Alex Morgan träffades på UC-Berkeley när de båda spelade fotboll och började dejta kort därefter. Detta var någon gång mellan 2007 och 2010. År 2013 hade de bestämt sig för att ta sitt partnerskap till nästa steg. Morgan tillkännagav parets förlovning på sin Instagram-sida den 10 december 2013, med ett foto av paret – och ringen. De gifte sig på nyårsafton 2014. Alex och Servando välkomnade sitt första barn, en flicka vid namn Charlie Elena Carrasco, den 7 maj 2020.

Vem är Alex Morgan för närvarande tillsammans med?

Alex Morgan är lyckligt gift med Servando Carrasco. Hon går dock ut på dejter med sin fotbollsmannen då och då. Så tekniskt sett dejtar hon sin man. Det är något som vi beundrar eftersom det här paret, trots sina upptagna scheman, fortfarande njuter av varandras sällskap.

Familj: Familj: Föräldrar och syskon

Denna berömda fotbollsspelare föddes Alexandra Patricia Morgan den 2 juli 1989 i San Dimas, Kalifornien, USA. Hennes mamma heter Pamela Morgan, medan Michael Morgan är hennes pappa. Alex växte upp med sina två äldre systrar Jeni och Jeri i Diamond Bar. Hennes pappa, Michael, ägde ett byggföretag medan hennes mamma också var anställd. Alex Morgan tog examen från Diamond Bar High School i sin hemstad innan hon gick på University of California, Berkley, mellan 2007 och 2010. Alex Morgan är oerhört stolt över det faktum att hon är från Diamond Bar och skulle inte ändra det för allt i världen.

Alex Morgans lön och nettoförmögenhet

Alex Morgan har även sponsoravtal med Nike, McDonald’s, P&G, Mondelez International, Panasonic, AT&T, Chobani och Coca-Cola. Hon har även haft partnerskap med flera andra företag. Baserat på all information vi har uppskattas Alex Morgan vara värd minst 5 miljoner dollar.

Hur mycket tjänar Alex Morgan?

Alex Morgan är en fotbollsspelare som var tvungen att kämpa för lika lön i fotbollen. Hon, tillsammans med flera andra medlemmar i USWNT, tog ställning mot skillnaderna i lönestrukturen och vann framgångsrikt. Denna Nike-idrottare tjänar uppskattningsvis 500 000 dollar per år på fotbollen. Det motsvarar ungefär 41 667 dollar i månaden.

Okända fakta om Alex Morgan

  • Visste du att Alex var Tether Ball Queen på Maple Hill Elementary School?
  • Hon älskade att fånga groddjur som barn och tog med dem hem för att se om de skulle förvandlas till grodor.
  • Tack vare sina sponsorer var Alex Morgan den bäst betalda kvinnliga fotbollsspelaren 2015.
  • Alex älskade Elvis Presley som barn. Vi tror att hon fortfarande gör det.