Födelsedag25 Augusti 1970
FödelseortLindesberg, Sverige
NationalitetSvensk
BosattMilano, Italien
PartnerZlatan Ibrahimovic
YrkeAffärskvinna
InstagramFinns ej på Instagram
Längd1,60 m
Vikt52 kg
TatueringarHelena har inga kända tatueringar
RökningNej, aldrig
FöräldrarMargareta och Ingemar Seger
SyskonKarin och Henrik
ReligionAteism
HårfärgBlond
ÖgonfärgGrå
NettoförmögenhetUppskattas till ca. 6 miljoner dollar

Vem är Helena Seger?

Helena Seger är den fantastiska makan till Zlatan Ibrahimovic; AC Milan-stjärnan. Helena är idag känd på grund av sin make. Paret är aldrig borta från media och lyckas ge alla små glimtar av sina liv om än inte många. Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic träffades 2002 på en parkeringsplats och bara fyra år senare, 2006, välkomnade paret sitt första barn.

Vad vet vi om Helena Seger?

Helena föddes den 25 augusti 1970 i den svenska staden Lindesberg. Hon har svenskt medborgarskap och tillhör en familj med fem medlemmar inklusive sina föräldrar och sina två yngre syskon. Hon har bedrivit mönsterdesign och tygbroderi tillsammans med ekonomi. Detta var en ämneskombination som pekade på hennes böjelse för modebranschen samt visade hennes intresse för att lära sig om ekonomi och företagande. Det var på grund av sitt intresse som hon valde att bli modell och arbeta inom modebranschen. Men eftersom hon också var intresserad av marknadsföring och försäljning försökte hon sig på detta och blev mycket bra på det.

Hon började sin karriär vid 13 års ålder genom att arbeta med Gul&Bla. Hon har varit en målmedveten person och ville skaffa sig mer erfarenhet inom detta område. Därför började hon arbeta med stora företag som JC, Replay, Rabbit och Diesel. Hon arbetade för företaget Bonner som säljare i tre år. Efter att ha skaffat sig erfarenhet i ytterligare ett par år på Corona och Hooch gick Helena kurser i marknadsföring, varumärkeshantering och försäljning. Senare, efter sin examen, fick Helena chansen att arbeta med Malaco Leaf och FlyMe.

Hon började ung och fick mycket erfarenhet av marknadsföring och försäljning. Detta hjälpte henne senare att etablera sig som en framgångsrik affärskvinna. Helena Seger är ett välkänt namn inom modebranschen och hon betraktas också som en affärskvinna som brinner för sitt arbete.

Dessa dagar har Helena Seger arbetat som fastighetsmäklare. Det nämns inte varför hon har tagit upp karriären men enligt rapporterna om hennes prestationer spikar hon den också.

Hur träffades maktparet?

Låt oss tala om duon som också ses som ett maktpar inom sina respektive områden. Helena och Zlatan hade ett okonventionellt möte på en parkeringsplats där Milanostjärnan blev snappad av damen för sina slumpmässiga parkeringsfärdigheter. Efter deras unika första interaktion råkade de träffas igen. Den här gången fick paret den verkliga smaken av varandras personlighet. Helena var 32 år gammal när hon träffade sitt livs kärlek.

Hon var elva år äldre än Zlatan. Båda hade olika yrken och var mycket hängivna till dem. Men ingen av dessa faktorer hindrade dem från att gifta sig. Det var uppenbart att den unge mannen var huvudlöst förälskad i sin dam och ville besegla förhållandet så snart han kunde. Efter deras äktenskap sågs Helena oftare tillsammans med Zlatan då hon följde med honom till hans matcher utomlands. Hon delar många bilder där hon hejar på sin man när han slår ett mål.

En träningsentusiast som citerar ”ålder är bara en siffra”

Helena Seger kommer att fylla 51 år i augusti 2021. Men damen har framgångsrikt bevarat sin hälsa under alla dessa år. Detta gör henne till en fitnessentusiast som är dedikerad till att följa en hälsosam rutin med kost och motion. Hon laddar upp bilder och videor av sin fitnessregim på sociala medier. Som affärskvinna och före detta modell har Helena Seger ett stort antal fans på Instagram och Facebook. Men hon är inte särskilt aktiv på sociala medier. Även om Helena och Zlatan gillar att dela med sig av sina bilder föredrar de också att behålla vissa för att skydda privatlivet.

Idag är Helena baserad i Italien och bor med sin familj. Hon reser mycket för sitt arbete vilket tyder på att hon har ett fullspäckat schema. Hon är en inspiration för många kvinnor som börjar långsamt men som genom sitt engagemang och hårda arbete når framgång. Även om hon idag förknippas med fotbollsspelaren har hon skapat sin egen identitet och arbetar fortfarande hårt för att förbättra den. Detta är mycket beundrat av hennes fans såväl som av hennes make.